News

Amit eddig is tudtunk

Amit eddig is tudtunk
2011. 09. 10., Saturday, 11:48

Akkreditált külső laboratóriummal bevizsgáltattuk az általunk használt búzaliszt valamint késztermékeink ellenmintáit. A külső laboratórium vizsgálati eredményei megerősítették: a Fornetti által használt lisztben a DON toxin érték jóval a magyar jogszabályban előírt, megengedhető mérték alatt van, következésképpen termékeink élelmiszerbiztonsági mutatói kitűnőek. A Fornettinél az élelmiszerbiztonság már valóban nem csak cél, hanem eszköz a kiváló minőség, a vásárlók megbízható kiszolgálása érdekében!

17/1999. (VI. 16.) EüM rendelet, az élelmiszerek vegyi szennyezettségének megengedhető mértékéről, 4. számú melléklete („Biológiai eredetű szennyező anyagok élelmiszerekben megengedhető mértéke”) a 4.1. (Mikotoxin maximális szintje élelmiszerekben)/ 4.1.3. (Egyéb mikotoxinok) rögzíti a mikotoxinok egészségügyi határértékét:

Külső laboratórium által végzett vizsgálatok módszerei:

Fornetti Kft. által vizsgáltatott termékek eredményei:

Cookies are small text files used by websites to provide better and more efficient customer experience. According to general regulations we can only store the essential cookies in your browser. To use use other cookies we need your permisson.

By clicking "Authorize all cookies" you'll recieve the best user experience. On the other pages you can authorize different types of cookies one by one.

You can find all information about cookies and privacy protection on the Data protection page.

Without these cookies our website could not give the best customer experience.

By accepting the regulation these cookies are getting authorized.

Name Provider Reason Validity
PHPSESSIDfornetti.huSession ID, helps storing the status between page loadsEnd of session
cookieConsentfornetti.huUsed for storing your cookie settings.1 year
Up