A Fornetti gyártósorairól

 

A Fornetti gyártósorairól


Dolgozzunk gördülékenyen!

A Fornetti Group három gyártó telephelyén tíz darab, egyenként 1600-2000 kg/órás kapacitású gyártóvonal áll rendelkezésre, hogy kiszolgáljuk a partnereink igényeit. A gyártósorok a bedagasztott tészta felöntését követően teljesen automatizáltan működnek, természetesen gépkezelői és technológusi felügyelet mellett. A kelesztés, majd a sokkolás (gyorsfagyasztás) a gyártóvonalhoz kapcsolt automata spiráltornyokban történik, amelyeknek egyenkénti spirálhossza 480 méter. A tartósítószerek használatának elkerülése érdekében a sokkolás -35 Celsius fokon történik, így – a legtöbb esetben – a termékeink 180 napig is eltarthatóak.

A felöntéstől a csomagolásig – köszönhetően a jól megkomponált gépelemeknek és folyamatoknak – jellemzően emberi kéz nem érinti a termékeket. Persze vannak bizonyos hagyományos termékeink, amiket tekinthetünk kézműves produktumoknak is: ezeket dekoráljuk, formázzuk, hogy a boltokba kerülve minél inkább elnyerjék a vásárlók tetszését. Csomagolási folyamataink szintén automatizáltak: a termékeink automata mérlegrendszereken és vertikális csomagológépeken keresztül érnek a fémdetektorokhoz. Ki kell emelnünk, hogy egyetlen darab termékünk sem hagyhatja el üzemeinket fémdetektálás nélkül, amiket adott, a belső szabályozásunknak megfelelő időközönként tesztelünk. A fémdetektálás után termékeink egy súlyellenőrző rendszeren át kerülnek a megfelelő kiszerelésbe, majd a -18 Celsius fokos készáruraktárainkba.

  

  

 

Az üzemi töltelék konyha

 

Van benne valami!

A töltött termékeink töltelékeinek előkészítése, feldolgozása és keverése az üzemeink töltelék konyháiban zajlik. A töltelékeinket előre szabályozott technológiai utasítások szerint, a Magyar Élelmiszerkönyv ide vonatkozó előírásai és a nemzetközi élelmiszerbiztonsági szabványok (IFS) szigorú betartásával készítjük. Minden, a konyhákba kerülő alapanyagot többszörösen ellenőrzünk fizikai és mikrobiológiai módszerekkel. Töltelék alapanyagaink kiválasztásánál arra törekszünk, hogy maximálisan kiszolgáljuk a vevőigényeket és megfeleljünk a legújabb trendeknek. A Fornetti az előírásoknak és saját specifikációnknak megfelelően olyan alapanyagokat használ, amelyekről kommunikál – pl.: meggyes terméket csak meggyből, diós terméket dióból készít, és nem dejóból... Gépeinket főként olasz és német, vezető európai gyártóktól szerezzük be, amelyek minden elemükben megfelelnek a legmodernebb élelmiszeri szabványoknak. A töltelékeink készítésénél kiemelt odafigyeléssel járunk el, a hőmérsékletüket úgy állítjuk be, hogy később a gyártás során az megegyezzen a tészta hőmérsékletével; a termékeink gyártásához felhasznált alapanyagaink nyomonkövetése minden fázisban maximális és több ponton ellenőrzött.

  

 

Raktározás

 

Teret foglalunk!

Hazai és külföldi raktárainkban azonos folyamatok szerint dolgozunk. A partnereinket a FEFO (first expired, first out) elv szerint szolgáljuk ki. A Fornetti Group három országban 7500 raklap saját fagyasztott tárhellyel, 3500-5000 bérelt fagyasztott raklap tárhellyel rendelkezik. A különböző alapanyagainkat több mint 3500 raklap helyen tároljuk és forgatjuk.

 

A sütik olyan kis szöveges fájlok, melyeket a weboldalak felhasználhatnak arra, hogy még hatékonyabb felhasználói élményt nyújtsanak. A jogszabályok értelmében csak az oldal működéséhez teljesen nélkülözhetetlen sütiket tárolhatjuk az Ön böngészőjében, minden egyéb más süti használatához az Ön engedélyére van szükség.

A "Minden süti engedélyezése" gombra kattintva érhető el a legjobb felhasználói élmény, valamint a további füleken egyesével is engedélyezheti a különböző célú sütiket.

Az Adatvédelem oldalon megtalál minden információt a sütikről és adatvédelemről.

Ezen sütik nélkül az oldalunk nem tudja a legjobb élményt nyújtani, bizonyos funkciók működése akadályozva lenne.

A szabályzat elfogadásával ezen sütik engedélyezésre kerülnek.

Név Szolgáltató Cél Érvényesség
PHPSESSIDfornetti.huMunkamenet-azonosító, a látogató böngészési állapotát rögzíti az oldalbetöltések között.Munkamenet vége
cookieConsentfornetti.huA látogató sütikkel kapcsolatos beállításait tárolja.1 év
Fel