Lencsés Sándor

magyarországi franchise és concept üzletág igazgató

Bánhidi Attila

vezérigazgató

Végzett gazdasági, kereskedelmi szakember, aki topmenedzserként több mint két évtizede dolgozik magyar, illetve nemzetközi nagyvállalatoknál; speciális szakterülete a reorganizáció, az üzletfejlesztés, valamint a globális jó gyakorlatok lokalizációs adaptációja. 
A Fornetti Group 2010-ben kérte fel kereskedelmi igazgatónak, és tevékeny szerepvállalásával a vállalat új szintre lépett. Az „Új Idő” program égisze alatt sikeresen vezényelte le a franchise hálózat teljes átalakítását, az üzletek megújítását, és nevéhez fűződik a cég karakteres és számos piaci előnyt eredményező arculatváltása is. Az innovációs projektsorozat részeként új bolttípusként megjelentek a péksarkok, valamint beindult a Retail üzletág, amely azóta is kiemelten sikeres területe a vállalat működésének. 
Kulcsszerepet játszott a Fornetti Group akvizíciójának lebonyolításában, az új tulajdonos, az Aryzta AG által képviselt cégkultúra bevezetésében, a multinacionális, több mint 17 európai országban értékesítő vállalat megszületésében, a régió pékipari szegmensének ma már vezető helyét elfoglaló cégcsoport felépítésében és működtetésében. 
Értékorientált társadalmi és szervezeti szerepvállalása szintén fontos pontja a karrierjének: az European Franchise Federation és a Magyar Franchise Szövetség igazgatósági tagja, a Lánchíd Klub tagja, számos egyetemi, szakmai, közösségi esemény és fórum rendszeresen foglalkoztatott előadója. 
Kevés szabad idejét sportolással tölti, de emellett az önfejlesztés, valamint a proaktivitás jegyében sokat foglalkozik a makro- és a mikrogazdasági folyamatok rendszerszintű megismerésével és azok analitikájával.
 

  

  

Herczeg István

operatív ügyvezető igazgató

Azért csatlakoztam a Fornettihez mert életemnek egy olyan szakaszában kaptam ezt a felkérést, amikor készen álltam egy új cég, új környezet adta kihívásokra.

Hiszek abban, hogy a tapasztalataim és tudásom itt kamatoztatni tudom, és az új csapatommal hozzá tudok járulni a Fornetti további sikeres működéséhez.

A szegedi Élelmiszeripari Főiskolán szereztem élelmiszeripari mérnök és minőségirányítási szakmérnök diplomámat. 18 éven át a Sole-Mizo vállalatnál dolgoztam az operáció minden területén, utolsó pozíciómból vezérigazgató helyettesként váltam meg a cégtől.

Családommal Szegeden élek. Szeretek vitorlázni, horgászni és vadászni.

 

   

  

Kovács Zoltán

pénzügyi ügyvezető igazgató

1978. szeptember 1-jén született. Egy kisfiú és egy kislány édesapja. Középiskolába Kecskeméten, az ÁFEOSZ-ba járt. Tanulmányi eredménye alapján felvételi nélkül került be Győrbe a Számviteli Főiskolára. Első diplomáját számvitelből, másodikat pénzügyből szerezte. Első munkahelye a Fornetti, ahol 2000 óta dolgozik különböző pénzügyi területeken. Legnagyobb szakmai kihívás számára, hogy a Fornetti fejlődése során mindig új és új irányokat talál, nincs sablonosság, folyamatosan meg kell felelni az új helyzeteknek, elvárásoknak. Munkája mellett három éve a Kecskemét Közbiztonságáért Közalapítvány pénzügyeit is intézi, természetesen díjazás nélkül.

Hobbija a horgászás.

 

  

  

Bakos Csaba

gyárigazgató

1980. február 19-én születtem Kiskunfélegyházán. Bútorasztalosként végeztem a helyi szakiskolában, de nem dolgoztam a szakmában. 2000-ben, pályakezdőként inkább a Fornetti Kft. csapatához csatlakoztam. Folyamatos fejlesztések és az új kihívások magukkal ragadtak. A termelésben szinte minden pozícióban dolgoztam. Voltam tésztakészítő, üzemvezető, 2019 májusa óta a kiskunfélegyházi gyár igazgatója vagyok. Rendkívül inspirál, hogy mindig van lehetőség valami újat tanulni, valamit másképp csinálni.    

Szabadidőmben próbálok minél több időt tölteni három gyermekemmel és párommal. Hobbim a NFL, Forma 1 és a gasztronómia.

 

  

  

Benke Márton

pénzügyi igazgató

1987. október 20-án született, Szolnokon, főiskolai tanulmányait szülővárosában végezte pénzügy-számvitel szakon, controlling szakirányon.
Pályafutását controllerként kezdte, először húsiparban, majd az autóiparban tevékenykedett, ezt követően tért vissza az élelmiszeriparba, 2014 áprilisától a Fornetti munkatársa, controllerként.

Izgalmas kihívás volt számára a cégvásárlást megelőző átvilágításon egy remek csapattal helytállni, majd az Aryzta cégcsoport pénzügyi rendszerébe, folyamataiba való integrálódást megvalósítani, folyamatosan fejleszteni. A változó környezet hatásaira való felkészülés és válaszadás jelentik az állandó szakmai kihívást.

2015. novemberétől a Fornetti Csoport controllere, 2016. augusztusától a Fornetti Kft. pénzügyi igazgatója, a pénzügyi, számviteli, számlázási és controlling osztályok munkáját fogja össze és irányítja.
Szabad idejét feleségével, utazással, kirándulással, filmnézéssel szereti tölteni. Szenvedélye a népzene és a néptánc, utóbbit aktívan űzi 7 éves kora óta néptáncegyüttesekben.

  

  

Csizi Péter

minőségirányítási igazgató

A Szegedi Egyetemen szereztem élelmiszer mérnöki diplomát, néhány hónapot dolgoztam húsipari vállalatnál, mielőtt 2015 októberében csatlakoztam a Fornetti Kft-hez, mint minőségellenőr.

Szerencsésnek tartom magam, hogy ebben a szakmailag magas kihívásokat állító környezetben volt alkalmam elmélyíteni a tudásom az élelmiszerbiztonsági rendszerek és élelmiszeripari minőségirányítás legkülönbözőbb területein. Minőségirányítási szakemberként elengedhetetlen a folyamatos szakmai fejlődés, ami a magam, és a csapatunk minden tagja számára a mindennapi munkánk hajtómotorja. Az Aryzta cégcsoport, a kiterjedt vevő és partnerhálózatunk, valamint a vevői elvárások és a Fornetti név által támasztott követelmények pedig ehhez további dimenziót adnak.

Szabadidőmben szívesen sportolok és olvasmányaim között első helyen szerepelnek a szakmai vonatkozású könyvek és ismeretek.

 

  

  

Fekete Jenő

ellátási lánc igazgató

1979. január 29-én született. Nős, két gyermek édesapja. Kecskeméten a Kandó Kálmán Szakközépiskolában végzett Elektrotechnikai műszerész szakon, majd tanulmányait szintén Kecskeméten a Gépipari és Automatizálási Műszaki Főiskolán folytatta, ahol Mérnök Informatikus diplomát szerzett. 2000-ben a diploma átvétele után pályakezdőként helyezkedett el a Fornetti Kft.-nél informatikus munkakörben. Később informatikai csoportvezető, majd anyag és áruforgalmi vezető,  2008-tól pedig a cég logisztikai igazgatója lett. Ezen időszak alatt logisztikai ismereteit folyamatosan bővítette, valamint képesítést is szerzett tudásáról.


A legnagyobb motiváció számára, hogy a Fornetti Kft. fejlődési fázisaiban szinte a kezdetektől részt vehetett, tudásával előresegíthette a fejlődést, és a jövőben folytathatja ezt, köszönhetően a Fornetti Kft. innovációs politikájának. Szerencsésnek mondhatja magát, hogy a Fornetti Kft. sikertörténetéhez egy ilyen Csapattal hozzá tudott és tud tenni.

Szabadidejét családjával és sportolással tölti.

 

  

  

MUCSI Emese

HR igazgató

18 éven át felnőttoktatásban dolgozott nyelvtanárként, angol nyelvi coach-ként, valamint fordító és tolmácsként mielőtt 2015 májusában csatlakozott a Fornettihez, és Aryzta Business Partner-ként az ügyvezetést és az egyes osztályok együttműködését és munkáját támogatta.
2017 szeptembere óta a Fornetti újonnan megalapított HR osztályának vezetője. Legfőbb feladata és célja a Fornetti csoport további eredményes működését támogató, egységes HR folyamatok kialakítása és működtetése, amelyek egyben a cég munkatársai számára is egy fenntartható, fejlődő, változatos, megbecsülést és támogatást biztosító munkakörnyezetet teremtenek.
Szabadidejét főként családjával tölti. Szívesen olvas, kirándul és sportol.

 

  

  

Jeszenői Attila

informatikai igazgató

Közlekedési Főiskola után az élet megajándékozta az informatika szépségével.
Pályakezdő munkahelyek évei után jó időben és jó helyen állva a sütőiparban találta magát és rövidesen a rendszerbeli folyamatok kialakítása lett az a tevékenység informatikus mérnökként, ami a mai napig az egyik hobbija.
Kezdetek óta tartó folyamatos változás és fejlődés eredményeként az informatikai csapat koordinálása lett mára a fő feladata, mind a fejlesztések mind az üzemeltetés területén.

 

  

  

Kelemen-Pataki Kitti

kreatív igazgató

A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karán végzett élelmiszeripari vállalkozó menedzser mérnökként, majd tanulmányait kiegészítette mérnök-tanár és a Gazdaságtudományi Egyetemen okleveles közgazdász diplomával. A Fornettihez a főiskolai gyakorlat alatt érkezett meg, ami egy sikeres egymásra találásnak bizonyult. – A mai napig megtalál a kihívás, hiába az eltelt 15 év, amit a vállalatnál töltöttem. Ez idő alatt voltam marketing asszisztens, kereskedelmi és marketing iroda vezető, kreatív vezető és 2015 óta csoportszintű kreatív igazgató. Az elmúlt tíz éveben egy szuper csapattá formálódótt a kreatív team, nagyon inspiráló együtt dolgozni, mindenkinek van valamiféle szuperképessége, aminek köszönhetően különleges dolgokat tudunk alkotni.  Az igazgatóság kvázi egy vállalaton belüli kreatív ügynökségként működik, fő célunk a Fornetti Lovebrand építése. A teljes arculati kommunikáció, offline és online értékesítés támogató anyagok grafikai tervezése és kivitelezése, audiovizuális tartalmak gyártása, teljes technológiai-, műszaki-, bútoros- és arculati üzlettervezés, social média felületek és weblapok üzemeltetése, PR kommunikáció, rendezvényszervezés, CSR tevékenység támogatása, munkáltatói márkaépítés, és még lehetne sorolni a sokszínű tevékenységlistát, ami kitölti a mindennapjainkat, és amiből szerencsére sosincs két egyforma. Elég nyughatatlan természet vagyok, imádok utazni, szerencsémre férjem is osztozik velem szenvedélyemben. A világ számunkra pár éve lett kerek egész, amikor megszülettek imádott iker fiaink, akik azóta is lekötik minden fölös energiánkat és boldoggá tesznek minden percet az életünkben – mesélt magáról az igazgató.

  

  

Kelemen Szilárd

kereskedelmi igazgató

1986-ban született, a humán tagozatos gimnázium elvégzése után a Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Karán folytatta tanulmányait, közgazdász szakon.

A diploma megszerzését követően a kereskedelemben kezdett dolgozni online hirdetési felület értékesítőként, majd 2009-ben csatlakozott a Fornetti csapatához. Két évig területi képviselőként, majd üzletkötőként dolgozott, így fontos és értékes tapasztalatokat szerzett a franchise piac fejlesztése és bővítése terén. 2012-től 2014-ig budapesti régióvezető, ezt követően a Fornetti Románia kereskedelmi igazgatója. 2016 decemberétől a nemzetközi franchise és concept üzletág igazgatói feladatait látta el. 2023-tól pedig mint kereskedelmi igazgató erősíti a Fornetti csapatát.

Szabadidejét túlnyomórészt ikerfiainak, valamint a csillagászatnak, a zenének és az irodalomnak szenteli.

 

  

  

Kiss Norbert

gyárigazgató

1984. február 7-én született Nyírbátorban. Házas, párjával és kislányával Nagykőrösön él.

Nyíregyházán a Westsik Vilmos Élelmiszeripari Szakközépiskolában végzett pék-cukrász szakon.
Pályakezdőként két évet dolgozott, mint pék.
2005-ben csatlakozott a Fornetti csapatához, ahol a termelés különböző munkaterületein próbálhatta ki magát. 
2010-től beüzemelő fejlesztőként a külföldi leányvállalatok munkáját segítette az új technológiák oktatásával és telepítésével. 
2016 júniusától termelési igazgatóhelyettes majd 2017 augusztusától termelési igazgató. 
2020-tól kezdődően a Fornetti Csoport gyártótelephelyeinek kiemelt gyárigazgatójaként látja el feladatait.

Nagy és izgalmas kihívást jelent számára és munkatársai számára egy ilyen sikeres vállalat termelésének koordinálása, minőségi és élelmiszerbiztonsági szempontból is kiemelkedő termékek előállítása. 

Fontos számára a folyamatos tanulás, jelenleg a Budapesti Gazdasági Egyetemen folytat tanulmányokat. 
Minden szabadidejét a családjával tölti.
 

  

  

Lencsés Sándor

magyarországi franchise és concept üzletág igazgató

Lencsés Sándor 1981-ben született. Német szakos tanító diplomája megszerzése után, 2004-ben kezdett el dolgozni a Fornetti Kft. kereskedelmi képviselőjeként, és ennek során átfogó piaci ismereteket szerzett a pékipari szegmensben. 
Kiemelkedő kommunikációs és szervezési képességeit kamatoztatva később régióvezetőként folytatta a pályafutását, és sokat tett az értékesítési helyek minél hatékonyabb működéséért.

2016 decemberétől a Magyarországi Franchise és Concept Üzletág igazgatója – szakmai tudása és tapasztalata komoly támogatást jelent a Fornetti kereskedelmi csapatának. 

Kiemelt szakterülete az üzletfejlesztés: számos olyan projektet kezdeményezett, koordinált és irányított, amely a cég rendszerének stabilitálását, innovációját, fejlődőképességét szolgálja.  

Sándor három gyerek édesapjaként szabadidejét leginkább a családjával tölti, de magánéletében a sport is fontos szerepet játszik. Gyakorlott futóként rendszeresen részt vesz különböző versenyeken; impozáns eredményeket tud felmutatni többek között hosszabb, félmaratoni távokon is. Ezen kívül sokat olvas, törekszik a fejlődésre, az önfejlesztésre, az élethosszig tartó tanulás fontosságának bizonyítására.  
Elkötelezett rajongóként érdeklődéssel figyeli az angol és a spanyol labdarúgás, valamint a Forma-1 eseményeit.

  

  

Németh Ferenc

termékfejlesztési igazgató

Középiskolai tanulmányait Nagykőrösön a Toldi Miklós Élelmiszeripari Középiskolában végezte pék-cukrász technikus szakon. Főiskolai tanulmányait levelező tagozaton kezdte meg már a Fornetti Kft. kötelékeiben Szegeden, ahol Élelmiszeripari Mérnökként tett sikeres záróvizsgát.
2003-ban csatlakozott a Fornetti csapatához, ahol 2005 óta foglalkozik termékfejlesztéssel. 2018 május 1 óta tölti be a Termékfejlesztési Igazgatói pozíciót.
Fontos számára a mindennapi megújulás „Minden nap tanulni valami újat”.
Házas, egy fiúgyermek édesapja. Szeret horgászni, olvasni, szabadidejét legszívesebben a családjával tölti.

 

  

  

Maróti Dániel

beszerzési igazgató

Kecskeméten születtem 1978-ban. Több, mint 15 év élelmiszeriparban töltött beszerzői és vezetői tapasztalattal a hátam mögött csatlakoztam a Fornettihez 2019 nyár elején. Végzettségem alapján közgazdász és logisztikus vagyok. Az iskolákban elsajátított elmélet gyakorlati megvalósítása mindig nagy élményekkel és új tudással gazdagított, melyet hosszútávon próbálok a Fornetti kötelékein belül kamatoztatni.

Főbb jellemzőim a mindig tenni akarás, a beszerzési területen a minden szempontból jobb folytonos keresése, és a legjobb kiválasztása. Ha ez sikerült, akkor ennek az együttműködésnek a hosszútávú fenntartása is sok munkát igényel.

Ehhez párosul véleményem szerint egy együttműködő, nyitott, de bizonyos esetekben konzervatív személyiségem. Ez szükséges ahhoz, hogy a cégen belüli interakciókat sikerrel menedzselhessük és a FORNETTI profitáljon ebből.

Kecskeméten élek családommal, szabadidőmben aktívan sportolok, és ha még időm engedi, olvasok.

 

   

  

Papp Gábor

franchise műszaki igazgató

Több mint húsz éve dolgozik a Fornetti kötelékében; jelenleg a franchise műszaki igazgató posztját tölti be, és vezeti lelkiismeretes, naprakész, az innovációra és a hatékonyságra fókuszáló munkájával. Van mire alapoznia: munkatapasztalatait mezőgazdasági, vám ügyintézői tanulmányok és felsőfokú végzettség megszerzése után kezdte el szisztematikusan gyűjteni, és a korábbi munkahelyén felmutatott szakmai és emberi kvalitásai végett hívták a Fornettihez. 


Egy kislány és egy kisfiú édesapja, így szabadidejét elsősorban a családjával tölti.
Kiemelt szerepet játszik az életében a természetszeretet, így előszeretettel fedez fel új vidékeket és desztinációkat; a különböző kirándulások és utazások a család kedvelt elfoglaltságai közé tartoznak.
Emellett rendszeresen vadászik, és éli meg ezáltal a természetközelség kínálta izgalmas és tartalomgazdag élményeket. 

 

  

  

A sütik olyan kis szöveges fájlok, melyeket a weboldalak felhasználhatnak arra, hogy még hatékonyabb felhasználói élményt nyújtsanak. A jogszabályok értelmében csak az oldal működéséhez teljesen nélkülözhetetlen sütiket tárolhatjuk az Ön böngészőjében, minden egyéb más süti használatához az Ön engedélyére van szükség.

A "Minden süti engedélyezése" gombra kattintva érhető el a legjobb felhasználói élmény, valamint a további füleken egyesével is engedélyezheti a különböző célú sütiket.

Az Adatvédelem oldalon megtalál minden információt a sütikről és adatvédelemről.

Ezen sütik nélkül az oldalunk nem tudja a legjobb élményt nyújtani, bizonyos funkciók működése akadályozva lenne.

A szabályzat elfogadásával ezen sütik engedélyezésre kerülnek.

Név Szolgáltató Cél Érvényesség
PHPSESSIDfornetti.huMunkamenet-azonosító, a látogató böngészési állapotát rögzíti az oldalbetöltések között.Munkamenet vége
cookieConsentfornetti.huA látogató sütikkel kapcsolatos beállításait tárolja.1 év
openingPopupDisplayedfornetti.huA nyitó felugró ablak bezárását tárolja, hogy ne jelenjen meg minden oldalletöltéskor.24 óra
Fel