Karrier

Bolttechnológiai szaktanácsadó

   

Újonnan nyíló boltjaink technológiai beüzemelése Békés megye területén, az üzletekben dolgozó eladó munkatársak betanítása, segítségnyújtás a bolt elindításában, tudásanyag folyamatos bővítése és szinten tartása.

Feltételek: B kategóriás jogosítvány, békés megyei lakhely, „kereskedelmi véna”, szolgáltatói szemlélet, nagyfokú tanulási hajlandóság

Munkavégzés helye: Békés megye

Bővebb információt itt olvashat.

Várjuk önéletrajzod és motivációs leveled a Jelentkezem gombra kattintva!

HR generalista

   

HR gazdálkodási és fejlesztési folyamatok bevezetésében és fejlesztésében való aktív részvétel. Toborzás és kiválasztás, illetve az ehhez kapcsolódó adminisztratív feladatok. Munkaerő képzés és fejlesztés szervezésében nyújtott támogatás. Dolgozói elégedettség emelése érdekében ötletek kidolgozása, bevezetése. Kapcsolattartás az anyavállalat és társvállalatok HR munkatársaival. Egyéb osztályok támogatása humánerőforrással kapcsolatos kérdésekben. Fenti területeken kisebb projektek önálló kidolgozása.

Feltételek: társalgási szintű angol nyelvtudás, szakirányú felsőfokú végzettség, MS Office csomag felhasználói szintű ismerete, csapatban való együttműködési képesség

Munkavégzés helye: Kecskemét

Bővebb információt itt olvashat.

Várjuk önéletrajzod és motivációs leveled a Jelentkezem gombra kattintva!

HR gyakornok

   

Szerezz szakmai gyakorlatot a Fornetti HR csoportjában!

Jelentkezz hozzánk HR gyakornoknak!

Munkavégzés helye: Kecskemét

Bővebb információt itt olvashat.

Várjuk önéletrajzod és motivációs leveled a Jelentkezem gombra kattintva!

Mikrobiológiai laboráns

   

Mikrobiológiai vizsgálatok előkészítése és kivitelezése, beleértve a minta előkészítést, elemzést, mosogatást, mért adatok számítógépes feldolgozását és értékelését. Gyakorlati laboratóriumi munka kivitelezése, beleértve a laboratórium rendjének fenntartását. Az eszközfogyás figyelemmel kísérése, a megfelelő mennyiségű készlet biztosítása, leltár elkészítése. A biztonsági szabályok betartása.

Feltételek: Felsőfokú szakirányú (mikrobiológus, biológus, biokémikus) végzettség, motivált, feladatközpontú személyiség, fegyelmezett attitűd, több műszak vállalása

Munkavégzés helye: Kiskunfélegyháza

Bővebb információt itt olvashat.

Hostess

   

Kóstoltatás az újonnan nyíló és meglévő látványpékségeinkben, rendezvényeken. Promotálás új termékek bevezetésekor. Pékáruk iránti figyelemfelkeltés. A vásárlók vásárlási elképzeléseinek megismerése, igényeinek feltárása

Feltételek: érettségi, B kategóriás jogosítvány, kecskeméti vagy környékbeli lakhely

Munkavégzés helye: országos

Bővebb információt itt olvashat.

Minőségbiztosító Munkatárs

   

A gyártási folyamathoz kapcsolódó raktározási, termelési és higiéniai előírások és határidők ellenőrzése, betartatása és a termékminősítés elvégzése. Belső folyamatok szabályozását szolgáló munkalapok és nyomtatványok vezetése, illetve ellenőrzése. Mérőeszköz nyilvántartás kezelése. Mikrobiológiai vizsgálatok elvégzése, értékelése. Termékspecifikációk ellenőrzése. Munkavállalói oktatások lebonyolítása. Élelmiszerbiztonsági irányítási rendszer követelményeinek betartása és betartatása, alapanyagok szabványok szerinti kezelésének ellenőrzése.

Feltételek: felsőfokú élelmiszeripari végzettség, erős szakmai háttértudás, több műszakos munkarend vállalása

Munkavégzés helye: Kecskemét

Bővebb információt itt olvashat.

Higiéniai munkatárs

Takarítási és fertőtlenítési feladatok elvégzése, valamint ezek dokumentálása. A biztonságos élelmiszergyártás higiéniai feltételeinek biztosítása. Higiéniai oktatásokon való részvétel.

Feltételek: 8 általános iskolai végzettség, több műszakos munkarend vállalása, jó állóképesség, megbízhatóság

Munkavégzés helye: Kecskemét

Bővebb információt itt olvashat.

Termelési munkatárs

Napi termékleszedési és csomagolási folyamatok ellátása, a megfelelő minőségű termékek sütőlemezre rakása és csomagolása, előkészítési és feldolgozási folyamatok végrehajtása, kézi és gépi csomagolás, zacskók címkézése, mérése, csomagolása, a termékek raklapokra történő pakolása, tárolóba szállítása

Feltételek: 8 általános iskolai végzettség, több műszak vállalása

Munkavégzés helye: Kiskunfélegyháza, illetve Kecskemét

Bővebb információt itt olvashat.

Bolti eladó

Fagyasztott pékáruk átvétele, előkészítése hajnali órákban, péksütemények nyitásra való sütése, szendvicsek elkészítése, pult feltöltése, a reggeli órákban a termékek folyamatos elkészítése, általános eladói feladatok, pénztárkezelés, vásárlók udvarias kiszolgálása

Feltételek: kereskedelmi végzettség, budapesti vagy Budapest közeli lakhely

Munkavégzés helye: Budapest, V. kerület, Ferenciek tere és XIV. kerület, Örs vezér tere

Bővebb információt itt olvashat.

Alapanyag raktáros

A vállalat alapanyag raktárában a beérkező áruk fogadása, áruátvétel, árufeldolgozás, kiadás, anyagmozgatás kézi és gépi erővel, megrendelésre történő áruk összekészítése, ellenőrzése és átadása, raktári rend biztosítása.

Feltételek: 8 általános iskolai végzettség, érvényes targoncavezetői engedély előny

Munkavégzés helye: Kecskemét, illetve Kiskunfélegyháza

Bővebb információt itt olvashat.

Készáru raktáros - Raktári rakodó

A készáru be- és kitárazása, belső mozgatása gépi erővel, göngyöleg visszavétele és elszámolása, visszáru átvétele és minőségi átvizsgálása, a készáru összeválogatása és előkészítése átvételre, leltározás, raktári rend fenntartása.

Feltételek: érvényes targoncavezetői engedély

Munkavégzés helye: Kiskunfélegyháza

Bővebb információt itt olvashat.

Villanyszerelő

Boltépítéskor a helyszínen történő elektromos munkálatok (alhálózat kiépítés, gépbekötés, elektromos javítás, karbantartás) elvégzése.

Az előkészített boltberendezések és egyéb műszaki eszközök helyszínre történő eljuttatása, szakszerű beszerelése, üzembe helyezése, üzemeltetése.

Feltételek: szakirányú végzettség

Munkavégzés helye: Kecskemét, illetve országos

Bővebb információt itt olvashat.

       

  
Napról napra közel 1 millió ember fogyasztja a Fornetti termékeket. A fogyasztóink igényeihez igazodva a kínálat folyamatos megújítására helyezzük a hangsúlyt.
A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.
A Fornetti 2004-ben alapította a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványt, mely nonprofit szervezet több formában támogatja a betegek gyógyulását.