Hírek
Nagylelkű adomány az SOS Gyermekfalvaknak

Az SOS Gyermekfalvak működését nagylelkű adománnyal segítette a Fornetti Kft.

A Mikulás napi jótékonysági rendezvényen a Noir Színház az SOS Gyermekfalvak részvételével jótékonysági előadást szervezett hátrányos helyzetű gyermekek számára a budapesti Duna Palotában. A rendezvény a Fornetti Kft. támogatásával egészült ki.

Az igazán téli hangulatú, látványos előadásra az SOS Gyermekfalvak kecskeméti, illetve kőszegi területéről érkezett közel 250 gyermek és nevelőszülő, valamint részt vettek az alapítvány budapesti irodájának munkatársai is. Ma több mint 20 ezer gyermek nem a vér szerinti szüleivel él. Az SOS Gyermekfalvak közel 400 gyereknek ad családot nevelőszülő hálózatán és gyermekfalvain keresztül.

“Hálásak vagyunk, hogy részt vehettünk ezen a meseszerű előadáson. Sok nehéz körülmények közül érkező gyereknek életében ez az első alkalom, hogy ilyen élményben lehet része.” – mondta Andri Diána, az SOS Gyermekfalvak adománygyűjtési és kommunikációs igazgatója.

A rendezvényen a közönség a Noir Színház látványos előadásában Andersen közismert meséjét, a Hókirálynőt láthatta Iványi Árpád rendezésében. A szívet melengető, lebilincselő darab a fiatal Gerda történetét meséli el, aki a bátorság, a kitartás, és a szeretet erejével veszi fel a harcot a jégszívű Hókirálynővel szemben azért, hogy kiszabadítsa barátját, Kay-t a gonosz fogságából.

Az előadás lenyűgöző látványa a mai gyerekek csillapíthatatlan vizuális- és akció szomjúságát is kielégíti. Az élményt hó- és füstgépek, speciális fényhatások, valamint trükkök is gazdagítják: a néző például szemtanúja lehet Kay egy pillanat alatt lejátszódó jégruhába változásának, vagy Gerda lebegő csillagjának. Az Iványi Árpád által megálmodott lenyűgöző színpadi látványt Veréb Dia elbűvölő jelmezei teszik teljessé.

A rendezvényt meglátogatta a Mikulás is, az előadást követően 200 mikuláscsomagot osztottak ki. Az alapítvány működését is támogató Fornetti jóvoltából pedig vendégül látták a gyerekeket. 

       

  
Napról napra közel 1 millió ember fogyasztja a Fornetti termékeket. A fogyasztóink igényeihez igazodva a kínálat folyamatos megújítására helyezzük a hangsúlyt.
A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.
A Fornetti 2004-ben alapította a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványt, mely nonprofit szervezet több formában támogatja a betegek gyógyulását.