Hírek
Fornetti Piknik

Idén már második alkalommal szervezték meg a Fornetti családi napját. A menedzsment tavaly döntött úgy, hogy a karácsonyi ünnepi találkozó mellett - ahol csak a munkatársak vesznek részt – egy olyan eseménnyel is kedveskednek a munkavállalóknak, ahol a családtagokat is vendégül látják.

– Tavaly és idén is kora őszre szerveztük meg a pikniket, mivel kimondottan egy szabadtéri rendezvényben gondolkodtunk. Nagy szerencsénkre az égiek is úgy akarták, hogy szeptember 15-én ragyogó napsütés és meleg idő legyen – idézte fel a családi piknik emlékeit Halász Emese HR-igazgató. – A helyszín kiválasztásánál szem előtt tartottuk, hogy egy olyan, színvonalas, szabadtéri parkkal rendelkező olyan vendéglátóhely legyen, ahol minőségi ételkínálatot is igénybe tudunk venni. Így esett a választásunk a Biczó Csárdára.

A csárda nagy, füves és fás kertjében szabadtéri programokkal, fejtörőkkel, ügyességi és gyerekjátékokkal készült a Fornetti. A vendégek kora délután érkeztek és először egy lovasbemutatót nézhettek meg, majd kipróbálhatták a lovaskocsikázást is. A gyerekeket lufi bohóc szórakoztatta, de volt arcfestés, csillámtetoválás és szabadulószobában is kalandozhattak kicsik és nagyobbak. A sok játék mellett az adakozásra is szánhattak a résztvevők néhány percet: a családi napon ugyanis lehetőség volt véradásra is.

– Az est egyik fénypontja a díjkiosztókat követő tombolasorsolás volt, majd pedig Wolf Kati koncertje és zenés buli következett. A számtalan pozitív visszajelzésből ítélve jó hangulatú, változatos és sokszínű esemény kerekedett a napból, amely a szórakozáson kívül arra is alkalmat kínált, hogy a kollégák és a vezetők kötetlenül beszélgessenek egymással. A magyarországi munkatársainknak négyötöde részt vett az eseményen.

- Terveink között szerepel, hogy a következő évben és években is szervezünk ilyen vagy ehhez hasonló eseményeket, hiszen fontosnak tartjuk, hogy évente legalább egy alkalommal összejöjjenek a fornettis családok egy közös együttlétre. – Fogalmazott Halász Emese

  
Napról napra közel 1 millió ember fogyasztja a Fornetti termékeket. A fogyasztóink igényeihez igazodva a kínálat folyamatos megújítására helyezzük a hangsúlyt.
A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.
A Fornetti 2004-ben alapította a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványt, mely nonprofit szervezet több formában támogatja a betegek gyógyulását.