Hírek
Fornetti az Internorgán is

Büszkék vagyunk arra, hogy Európa egyik legjelentősebb élelmiszeripari kiállításán mutathatjuk be Hamburgban a Fornetti termékeit a német piac számára 

A hamburgi Internorga Európa egyik legrangosabb gasztronómiai kiállítása; a 2017-es eseményen a Fornetti az Aryzta AG égisze alatt mutatta be kínálatát.

„Nagyon izgalmas volt ez a néhány Hamburgban töltött nap, hiszen alkalmunk nyílt találkozni és beszélni azokkal a piaci szereplőkkel, akik alakítják és formálják a gasztronómia világát. Reméljük, jövőre is visszatérhetünk, és folytathatjuk az itt megkezdett munkát” – nyilatkozta a rendezvény után Hevér Aranka HoReCa-menedzser.

  
Napról napra közel 1 millió ember fogyasztja a Fornetti termékeket. A fogyasztóink igényeihez igazodva a kínálat folyamatos megújítására helyezzük a hangsúlyt.
A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.
A Fornetti 2004-ben alapította a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványt, mely nonprofit szervezet több formában támogatja a betegek gyógyulását.