Hírek
Együtt szárnyalunk

Együtt szárnyalunk – hatalmas szülinapi rendezvénnyel ünnepelte születésnapját a Fornetti

A 2017-es év különleges a Fornetti számára, hiszen a cég fennállásának 20. évfordulóját ünnepelhette idén. A két évtizede tartó sikersorozat méltó megkoronázása volt a szeptemberi Fly Fornetti fantázianevű születésnapi rendezvény, amelyet a Terminal1 Event Centerben rendeztek meg. A közel 650 fős rendezvény szervezői igazán kitettek magukért, ugyanis minden tekintetben sikerült egy, a megszokottól eltérő eseményt létrehozni.

A rendezvény témáját a Fornetti 20 éve tartó szárnyalása ihlette, innen jött az ötlet, hogy az esemény arculatában is megjelenjen a repülés motívuma. A repülős tematikát kiválóan támogatta a helyszín: a ferihegyi reptér volt egyes terminálja, a Terminal1 Event Center minden szempontból megfelelő választásnak bizonyult. Egyrészt a helyszín nagy befogadóképességű, ami fontos szempont volt, hiszen a Fornetti több száz partnerét látta vendégül itthonról és külföldről egyaránt. Másrészt a lenyűgöző adottságai is felejthetetlenné tették az estét: a teraszról látható repülők egyedülálló hangulatot kölcsönöztek a rendezvénynek, szorosan kapcsolódva a szárnyalás tematikájához. 


A szervezők az esemény minden részletében megragadták a reptéri hangulatot. A bejáratnál „légi utaskísérők” fogadták a vendégeket és irányították őket az asztalukhoz. A hatalmas rendezvényterem elrendezését tekintve egy repülőgép belsejét tükrözte; középen a pilótafülke, amely ez esetben a színpad volt, a pilóták, vagyis a műsorvezetők, Szujó Zoltán és Wéber Gábor televíziós szakkommentátorok, repítették végig a nézőket az eseményen. A középen elhelyezkedő ’pilótafülke’ köré rendeződő asztalok pedig a repülőgépen szokásos ültetést követték. A szervezők, figyelembe vették azt is, hogy a repülőgépeken nincs 13-as szék, ezért az asztalszámozásban sem jelent meg a 13-as szám. 

A Fly Fornetti rendezvénnyel a szervezők azt akarták elérni, hogy valami rendkívülit mutassanak a vendégeknek és egy percig se legyen unalom. Ezt sikerült is elérnie a Fornetti csapatának, hiszen már a legelejétől kezdve szórakozhattak a nézők. A kezdő műsorszámban egy zászlós felvonulással üdvözölték a hazai és külföldi vendégeket, demonstrálva a Fornetti jelenlétét a világban. Ezután egy látványos zenés-táncos produkció következett, amit egy divatbemutató követett. A cél minden esetben az volt, hogy valami olyat nyújtsanak a vendégeknek, amely izgalmas és nem megszokott. A színpadi produkciók között sem unatkozott a néző, hiszen a színpad mellett folyamatosan légtornászok szórakoztatták a vendégeket. 

A show után következtek a beszédek, a vendégeket köszöntötte többek között Sebastian Gooding, a Forneti Csoport volt, és Balthas Klein, a Fornetti Csoport jelenlegi vezetője, Bánhidi Attila, ügyvezető, kereskedelmi és marketing-igazgató, valamint Seszták Miklós, nemzeti fejlesztési miniszter. A résztvevők között jelen volt az Aryzta menedzsment delegációja, a Fornetti franchise partnerei, illetve kollégái. Külföldi országok közül pedig vendégeink érkeztek Romániából, Bulgáriából, Szlovákiából, Ausztriából, Svájcból, Lengyelországból, Csehországból, Ukrajnából és Németországból is. 

-

A rendezvény egyik fontos eleme volt, hogy díjazták a legnagyobb forgalommal bíró franchise partnereket, valamint a cég legrégebbi partnereinket, illetve azokat a munkatársakat is, akik a kezdetektől fogva, azaz húsz éve dolgoznak a Fornettinél.

A produkciók után a vendégeknek fenséges vacsorával kedveskedtek a szervezők. A menüsor összeállításában igyekeztek olyan ételeket választani, amely megfelel a jelenlévő 11 országból érkező vendégseregnek. Alapvetően tradicionális magyaros ételek szerepeltek a választékban, viszont olyan módon újragondolva, hogy az a külföldi ízlésnek is megfeleljen. Ezen kívül a Fornetti nagy sikerű saját márkás italai is szerepeltek a rendezvényen. A koktélok alapanyagai voltak a Fornetti saját fejlesztésű, hat ízben kapható, hozzáadott cukrot nem tartalmazó üdítői. 

-

Az este végén Király Viktor koncertjére bulizhattak a vendégek, a visszajelzések alapján pedig azt mondhatjuk, hogy a Fornettinek sikerült méltóképpen megünnepelnie a 20 éve tartó sikereket, mindazokkal, akiknek köszönettel tartozik a cég. 

  
Napról napra közel 1 millió ember fogyasztja a Fornetti termékeket. A fogyasztóink igényeihez igazodva a kínálat folyamatos megújítására helyezzük a hangsúlyt.
A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.
A Fornetti 2004-ben alapította a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványt, mely nonprofit szervezet több formában támogatja a betegek gyógyulását.